Başbuğ Güler, Köşk’teki depremzedeler ile buluştu

Kasır Belediye Reisi Nuri Güler, “Yüzyılın felaketi” kendisine nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen bölgelerden ilçeye mevrut depremzedeleri ülfet etti.

Malatya’dan Köşk’e gelen Çiftçi ailesini görüşme ederek kardeş kardeş fail ve hatırlarını soran Köşk Belediye Reisi Nuri Güler, ailenin çocuklarıyla de yakından ilgilenerek değişik hediyeler verdi. Ziyaretler sonrası açıklamalarda kâin Komutan Güler, devletin milletle beraber yaraları en gelişmemiş sürede saracağını belirtti.

Uray kendisine planlı arkalama kampanyalarına vatandaşların kilolu bent gösterdiğini rapor eden Köşk Şehremini Nuri Güler, “Bugüne kadar 4 tır, 2 kamyon ve 28 ticari anahtar müzaheret malzemesini zelzele bölgesine gücük ayrımsız sürede sevk ettik. Elan sonraları ise depremin etkilerini durumunda yutmak üzere depremden etkilenen bölgeye gitme fırsatımız oldu. Allah’a şükür dinamik bire bir devlete ve iri tıpkısı millete sahibiz. Yaralarımızı yer gücük sürede saracağımızdan on paralık şüphemiz yoktur. Devletimiz depremden etkilenen vatandaşlarımız için gereken seçme şeyi yapıyor. Tığ üstelik Köşk Belediyesi adına ilçemize mevrut depremzedelerimiz üzere elimizden gelen seçme tür yardımda bulunacağız. Bu açacak ile ilk günden beri hareket bölgesine yardımlarını esirgemeyen tekmil hemşerilerimize aynı yol elan şükranlarımı sunuyorum” dedi. – AYDIN

Share: