Davut Gürkan: Esnafımızı geleceğe taşıyan adımları alay malay atıyoruz”

DOĞRU Tümen Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, BESOB Başkanı Fahrettin Bilgit ve birliğe sınırlı delik başkanlarını ağırladı.

YANLIŞSIZ Tümen Bursa İl Başkanı Davut Gürkan kayran çalışmalarının beraberinde ziyaretleri kabullerini bile sürdürüyor. Serencam namına Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Fahrettin Bilgit ve boşluk başkanları ile aynı araya gelen Başbuğ Gürkan, muhtelif sektörleri oyun fail başkanları kulaktan, talep ve önerilerini yegâne bir tane not aldı. Gürkan, başta Çataltepe projesi almak amacıyla Bursa’nın konuşu zenginliklerinden olan ve kent kültürüne ayrı bire bir naz katan esnafların süt kuzusu bacak uydurup, geleceğe hazırlanabilmeleri amacıyla düzenlenen bütün çalışmaların yakından takipçisi olduklarını belirtti.

Davut Gürkan, “Bursa’mız birçok alanda olduğu kabilinden cömertlik kültürünün başkenti olma niteliği ile temiz, doğruca ticaret, bakım anlayışı ile yüzyıllardır şehre ayar katan esnafları ile de ensesi kalın benzeri şehir. Şehir ve mevki ekonomimizin oylumlu dişlilerinden biri da lacerem kim esnaflarımız. Bursa’mızda esnaflarımızın gelişigüzel ahit olduğu kadar canlı adımlarla geleceğe yürüyebilmesi için merkezi hükümetimiz ve domestik yönetimlerimizle birlikte lüzumlu tüm çalışmaları enformasyon kültürümüzle yürütüyoruz. Bursa esnafının tamam sorunlarını, taleplerini çözüme kavuşturmak adına bilcümle birlikte çalışıyoruz. Esnaflarımız, zenginliğimiz, kültürümüzün mirası. Bilcümle alay malay Bursa’mızı kalkındırmaya bitmeme edeceğiz. Bu yoldaki desteklerinizden dünya teşekkürname ediyorum” dedi. – BURSA

Share: