YANLIŞSIZ Öğür, Bursa’da “Politika Akademisi Karı” programı düzenledi

SELIM Öğür Bursa İl Başkanlığınca “Politika Akademisi Kadın Programı” SELIM Parti Genel Başbuğ Yardımcısı Ömer İleri’nin katılımıyla gerçekleştirildi.

Merinos Atatürk Kongre ve Firez Merkezi’nde düzenlenen programa, İleri’nin birlikte AK Tümen İl Başkanı Davut Gürkan, Bursa Büyükşehir Şehremini Alinur Aktaş, SELIM Tümen Bursa Eş Kolları Başkanı Emel Gözükara Durmaz ile düzenleme mensupları katıldı.

Lüle Taşı, kuruluş üyelerinin elan kuvvetli ayla gelmelerini ve kendilerini geliştirmeleri gerektiğini söyledi.

DÜRÜST Fırka’nin düzenlediği akademilere katıldığını ve tecrübelerini aktardığını tamlayan Patal, “İkili, üçgen koalisyonlarla berbat edilmiş bir ülke vardı, demokrasimiz sık sık kesintiye uğruyordu. İki çağ önceki gerçekleşen olayları herhalde hepiniz izliyorsunuzdur, tiyatroyu bile öyle tıpkı oynuyorlar ki yani beribenzer komik amma biliyoruz ki ati adına aynı şeyler muktedir olmak, takanak oluşturabilmek yerine bunların bütünü yapılıyor ve SELIM Öğür kadroları bu konuda çokça tetik ve olayları bir güzel izleme ediyor.” dedi.

DÜRÜST Fırka İl Başkanı Davut Gürkan ise milletin partisi olduklarını ve mevki yönetimini milletle bu arada yaptıklarını aktardı.

Vatandaşın taleplerini önemsediklerini dile getiren Gürkan, şöyle konuştu:

“Tığ siyaseti vatandaşımızın talebine köprü tevessül etmek üzere yapıyoruz. DÜRÜST Fırka mensuplarının sunu bereketli özelliği bu. Bundan ahir süreçlerde bile inşallah siyasa akademisiyle birlikte siyasetin göz açısını, siyasetin yollarını, siyasetle ilişik düşünceleri, kanaatleri edinmiş olacaksınız. Siyasetin en heybetli bire bir özelliği henüz var. Politika, moral ve motivasyonla bile yapılır. Eğer maneviyat ve motivasyonunuz yoksa siyaseti de yapamazsınız. Siyaseti muktedir olmak için önce sizin maneviyat ve motivasyonunuz olması lazım ki etrafınızdaki insanlar da bunlardan etkilensin ve sizi benimsesin, sizinle ait o motivasyonu gördükçe özenmeye başlaması lazım.”

Durmaz birlikte akademide Türkiye Yüzyılı vizyonu, enerjik iletişim, panel bildirişim, karı hakları kadar konularda eğitimler verileceğini söyledi.

Konuşmaların arkası sıra DÜRÜST Tümen Genel Komutan Yardımcısı Ömer İleri’nin sunumu basına tutkun gerçekleşti.

Share: