DOĞRU Tümen Efeler’den vefa yemeği

DÜRÜST Fırka Efeler İlçe Başkanı Hüsnü Elbir, DÜRÜST Parti’nin kuruluşundan bugüne teşkilatlarda fariza düzlük kaymakamlık başkanları, kaymakamlık yöneticileri ve milletvekilleriyle planlı yemekte buluştu. Komutan Elbir, “Elitlerin değil, milletin partisiyiz” dedi.

DÜRÜST Öğür Efeler İlçe Başkanlığı eliyle SELIM Fırka’nin kuruluşunun 21’inci sene dönümü dolayısıyla vefa yemeği düzenledi. Programa Istek Posacı ve ayrıksı milletvekilleri, YANLIŞSIZ Tümen İl Başkanı Ömer Özmen, memleket ve ilçe yöneticileri, bir zaman fariza eden milletvekilleri ve fırka yöneticileri katıldı. AK Fırka Efeler İlçe Başkanı Hüsnü Elbir, davetlileri kapıda karşılayıp yakından ilgilenerek dostça etti.

DÜRÜST Parti Efeler İlçe Başkanı Hüsnü Elbir, DÜRÜST Parti’nin kurulduğu evvel günden itibaren elitlerin değil milletin partisi olduğunu dile getirerek, “Bu hümayun sevgili namına yola çıktığımız geçmiş günden itibaren, doğruluk bildiğimiz yolda devletimiz ve milletimiz üzere aralıksız çalıştık. YANLIŞSIZ Parti, tıpkı siyasal partiden, gelenekten öte ‘Söz milletindir’ haykırışı oldu. AK Fırka kurulduğu evvel günden itibaren elitlerin değil milletin partisi oldu. Biz birlikte bu mutlu yolda 2023, 2053, 2071 vizyonları doğrultusunda cemaziyelevvel olduğu gibi bugün da çalışıyoruz, ferda birlikte çalışacağız; evlatlarımıza bu bilinci ve aşkı aşılayacağız” dedi.

Partiye bakım edenlerle bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu dile getiren Elbir, “YANLIŞSIZ Fırka Efeler İlçe Başkanlığı yerine 21 sene boyunca cemi kadrolarımızla Aydın ayrımsız Aydın üzere bakım verdik. Cemaziyelevvel bayrağı devraldığımız başkanlarımız, bugün tığ ve yarın bayrağı devredeceğimiz gençlerimiz ile gelişigüzel bu manidar günde benzeri arada başlamak davamıza olan bağlılığımızın göstergesidir. 20 yılı fazla bire bir süredir olduğu üzere zaman de muadele sofrasında, bağlantı ve kardeşlik şiarıyla bire bir aradayız. Birçok DOĞRU sofralarda karşılaşmak dileğiyle” ifadelerini kullandı. – AYDIN

Share: