Edirne’de SELIM Öğür yönetim kurulu üyeleri ETUS’un sorunlarının sürdüğünü belirtti

AK Öğür Edirne Tarz İlçe Başkanı Önder Özcan, Edirne Dolgun Ulaşım Sistemi (ETUS) ile ilgilendiren sorunların bitmeme ettiğini söyledi.

Özcan, SELIM Öğür Edirne İl Başkanlığında düzenlenen toplantıda, kül siyasilerin Edirne’ye karşı ayrımsız sorumluluğu olduğunu belirtti.

Edirne Şişko Muvasala Sistemi’ne (ETUS) eleştirilerin olduğunu tamlayan Özcan, “ETUS denince akla yemeden içmeden transfer sistemi değil, bundan yerli yönetimler dahi sorumludur. Recep Gürkan’ın bire bir sözü vardı ve filhakika de odur, ETUS’un Yönetim Kurulu Başkanı Recep Gürkan’dır. Şayet Edirne halkında aynı memnuniyetsizlik varsa, transfer sisteminde memnuniyetsizlik artarak bitmeme ediyorsa bunun da halkın seçme iradesi olan şehremaneti divan üyelerimizin seslendirmesi büyüklüğünde tabii bir madde yoktur.” diye niteleyerek konuştu.

ETUS’la ilişik eleştirilerin zatî değil toplumun sesi olduğunu rapor eden Özcan, Edirne halkının hem toplu nakil yönünde hem de yolların yapılması yönünden beklentileri olduğunu kaydetti.

DÜRÜST Tümen Edirne Uray Meclisi Kadro Başbuğ Vekili Ayhan Zihayat de Edirne’deki olumsuzlukları dile getirmeye bitmeme edeceklerini anlattı.

Edirne’da kıpırdak herkesin bu şehre sorumluluğu olduğunu belirten Diri, şunları kaydetti:

“Erişim şehrin kanayan yaralarından benzeri tanesi ve yerel yönetimin sorumluluğunda olan ayrımsız alandır. Bizler evcil yöntem yapıyoruz. Dünyayı muhasır salgın dolayısıyla ekonomik olumsuzluklar hepimizi etkilemekte ama bunların üstünden bilcümle gelişigüzel geleceğimizin inancındayım. Biz SELIM Fırka grubu namına vatandaşın sesi ve sorunlarının çözümü amacıyla milletimize kortej verdik. Edirne’dahi temas yıl aynı lafları duyuyoruz. Halkımız genişlik dolgunca erişim hizmetini almayı hak ediyor.”

Diri, 15 bölüm sonraları duraklarda toplumsal medyadan canlı yayın yaparak şişko taşımadaki sistemi anlatacaklarını belirtti.

Toplantıya DOĞRU Parti Edirne İl Başkanlığı Yerli Yönetimler Başkan Yardımcısı Sevdanur Kurban ve partililer birlikte katıldı.

Share: