“Ekmek sersem toplumların gıdasıdır” diyen Kolivar’a memleketinden aksülamel

Katıldığı aynı televizyon programında “Aldatmak aptal toplumların temel azık maddesidir” diyen Evren Kolivar’a memleketi Rize’deki fırıncılardan tepki geldi.

Katıldığı bire bir televizyon programında “Savsaklamak aptal toplumların esas gıda maddesidir. Bizim sosyete aldatmak ile doyduğu amacıyla başında 20 senedir böyle yöneticiler duruyor” diyen Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Evren Kolivar’a Rize’deki atlatmak üreticilerinden ve vatandaşlardan aksülamel geldi. Rize’de fırıncılık yapan Tarkan Karakaş, “‘Savuşturmak aptal toplumların gıdasıdır’ diyen kişiye ziyadesiyle o kelimeleri reddetme ediyoruz. Bütün fırıncılar hesabına kendisine iadeli ediyoruz” dedi.

Rize’de fırıncılık eden Sabri Aydoğdu de Kolivar’a tepki göstererek, “Fırıncılık peygamberimizin başlattığı aynı çığır ve insanların evine getirdiği velinimettir. Bu ekmeğimizle kimse oynayamaz. Paketlemek aptalların değil, insanlarımızın karnını doyuran benzeri nimettir. ‘Savsaklamak açık ağızlı toplumların gıdasıdır’ diyen kişinin kendisi tıpkısı numaralı aptaldır. Sersem olmasaydı o sözleri söylemezdi. Savuşturmak soframızın olmazsa olmazlarından biridir” şeklinde konuştu. – RİZE

Share: