Eşini ve ilişkisi olduğu argüman edilen kişiyi öldüren koca tutuklandı

Afyonkarahisar’üstelik karısını ve ilişkisi olduğu sav edilen şahsı öldüren meşkûk, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olay, Sandıklı’bile geçkin gün ortası saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Mehmet Ulu U., geri gün ortası saatlerinde kaza merkezinde eşi Sibel U., işe aralarında iştiyak ilişkisi olduğu argüman edilen İbrahim D.’yi (27) müşterek gördü. Duruma öfkelenen Mehmet Mürtefi U. ile muhit beyninde ağız dalaşı imdi. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Mehmet Uca U., yanı sıra bulunan tabanca ile ikilinin üzerine kötü açtı. Sibel U., tabancayı görünce kaçmaya önceden, İbrahim D., ise kahvehaneye sığındı. İçeri giren Mehmet Yüksek U., İbrahim D.’ye mermi yağdırdı. Bu tam kahvehanede kâin İbrahim D.’nin babası Adaletli D.’bile (57) açılan ateşte yaralandı. Kahvehaneden dışarı sâdır Mehmet Yüce U., karısı Sibel U.’ya bile 4 ahali keskin açtı.

Olayın arkası sıra çevredekilerin bilgelik vermesiyle bölgeye çok sayıda polis ve 112 Ivedi servis ambulansı atıf edildi. Bölgeye mevrut esenlik ekipleri Sibel U.’nun öldüğünü belirlerken, çetin yaralanan İbrahim D., ile babası Adil D.’yi ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan İbrahim D. bile kaldırıldığı hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Cinayeti işledikten sonra kaçan Mehmet Yüce U. ise Sandıklı İlçe Inanma Müdürlüğüne sınırlı ekiplerin başarılı takibi sonrası olaydan tahminî kusurlu saat sonraları metruk bir binada suç aleti tabancayla yakalanarak gözaltına alındı.

Bugün mahkemede bilge karşısına sâdır cani zanlısının tutuklanarak cezaevine gönderildiği açıklandı. – AFYONKARAHİSAR

Share: