Hususi dizi eylem polisleri Erzincan’dan Suriye’ye uğurlandı

Barış Pınarı Harekatında görev yapacak 9 hususi harekat polisi düzenlenen törenle Erzincan’dan Suriye’ye uğurlandı.

Erzincan şehir merkezinde bulunan Özel Harekat Ofis Müdürlüğü’nde gerçekleşen törene İl Itimat Müdürü Kenan Aldanmaz ile hususi harekat polislerinin aileleri katıldı.

Törende konuşan İl Inanma Müdürü Kenan Kurt, “Bugün İl Güvenlik Müdürlüğümüz, özel harekat personelinden Barış Pınarı Harekatı bölgesine göndereceğimiz kahraman himmet arkadaşlarımızı dualarla teşyi etmek için tıpkısı aradayız. Rabbim yollarını ayan etsin ayaklarına taş değdirmesin. sağ selamet gitsinler ve yeniden sağ selamet gelip, çocuklarına kavuşsunlar diye niteleyerek dualarla onları uğurlamak amacıyla aynı aradayız” dedi.

“Kahramanlarımızın yolları kilitsiz küreksiz olsun”

Konuşmasının devamında Kurt, “Göndereceğimiz rüfeka inşallah o bölgede huzurun ve güvenliğin sağlanmasında çok büyük görevler üstlenecekler ve inşallah yeniden sağ selamet çocuklarına ve ailelerine dönecekler. Bizim duamız bizim temennimiz budur. İnşallah, Rabbim yollarını yıldızlı etsin. Rabbim onları utkulu kılsın. Ailelerine de dualarla ve sabırla beklemelerini murat ediyorum. Hepinize sadakat ve saygılarımı sunuyorum. Yolunuz bahtınız bariz olsun” dedi.

Törenin böylelikle İl Güvenlik Müdürü Kenan Aldanmaz ile düzentileme arkadaşları ve aileleri ile vedalaşan polis güçleri hususi harekat timleri, sirenler eşliğinde uğurlandı. – ERZİNCAN

Share: