Ilbay Epcim ve Komutan Pekmezci Bayburtspor üzere temaslarda bulundular

Bayburt Valisi Cüneyt Epcim ile Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, TFF 2. Ligde zor eyyam geçiren Bayburt Hususi İdare Sporun geleceğini planlamak için İstanbul’da Bayburtlu hareket adamlarını ziyaret ettiler.

Bayburt Hususi İdare Sporun zarfında bulunduğu durumdan arz güdük sürede zahir çıkabileceğinin ele alındığı görüşmelerde Komutan Pekmezci ve Vali Epcim Bayburtlu aksiyon adamlarını konuşma ederek istişarelerde bulundular.

Pekmezci, 3 günlük ağır benzeri programla gerçekleştirdikleri ziyaretlerin arkası sıra yaptığı açıklamada, “Valimiz Cüneyt Epcim ile beraber 3 günce programımızda Bayburt Özel İdare Spor Kulübümüzün geleceğini planlamak üzere İstanbul’da bulunan aksiyon adamlarımız Fuat Guguloğlu, Fuat Fettahoğlu, Nuh Işıklı, Sunay Turan, Büyük Osman Mebzul, Reşat Narman, Uğur Bayburtlu, Dr. Hicabi Gökdereli, Mehmet Adıgüzel ve Başkomutan Akgün’ü ülfet ettik ve toplantılar gerçekleştirdik. Bizlere İstanbul’da işyerlerinin kapılarını açarak, konuk eden eşsiz hemşehrilerimizin seçkin birine değişik misafirperverlikleri ve destekleri için teşekkürname ediyoruz” ifadelerini kullandı. – BAYBURT

Share: