Kablosuz İnternet Şifresi Atatürk’ün Mevlit ve Ölüm Yılı Olan Bilecikli Kıraathaneci: “Ara Sıra Vatandaşlarımız Bilmiyor. Ego birlikte Şifreyi Vermiyorum”

GÖKAY ŞİMŞEK

Bilecik’te Eksiksizlik Avcı isimli kıraathane işletmecisi; kablosuz internet şifresini Mustafa Kemal Atatürk’ün tevellüt ve ebedî uyku tarihi ile belirledi. Avcı, “Bazen vatandaşlarımız bunu bilmiyor. Bilmeyince ego dahi şifreyi vermiyorum. Atatürk’ün veladet tarihi ile ebedî uyku tarihini bilmeyen tıpkı yurttaş bence Atatürk sevdalısı değildir” dedi.

Bilecik Gazipaşa Mahallesi Ayak Topu Sokak’ta kahve işleten Eksiksizlik Orion, duvarlarını Mustafa Eksiksizlik Atatürk’ün resimleri ile donattığı kıraathanesinde, müşterilerine Atatürk’ün sevdiği şarkıları dinletiyor. Avcı, “Ego Atatürkçüyüm, Atatürkçü doğdum, Atatürkçü öleceğim” dedi.

“BEN ATATÜRKÇÜYÜM, ATATÜRKÇÜ DOĞDUM, KEMALIST ÖLECEĞİM”

İşletmenin kablosuz internet şifresini üstelik Atatürk’ün tevellüt ve son tarihleri ile oluşturdu. Avcı şunları söyledi:

“Ego doğdum doğalı, kendimi bildim bileli Atatürk’e içimden mevrut benzeri birlik var. Gelişigüzel şeyim Atatürk amacıyla yani. O olmasaydı zaten bizler burada olmazdık. Wifi şifrem; Atatürk’ün mevlit tarihi ile son tarihi. Kâh vatandaşlarımız bunu bilmiyor. Bilmeyince ben dahi şifreyi vermiyorum. Atatürk’ün doğum tarihi ile son tarihini bilmeyen bir yurttaş bence Atatürk sevdalısı değildir. Ego Atatürkçüyüm, Atatürkçü doğdum, Kemalist öleceğim. Atatürk’ü sevmeyen benim gözümde ayrımsız hiçtir. Ne bahtiyar Türk’üm diyene diyorum.”



Share: