Karaman Mebus Recep Şeker’den Ayrancı’ya ziyaret

DOĞRU Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker Hastalığı, Ayrancı ilçesine her an mülakat ve temaslarda bulundu.

Şeker, DOĞRU Parti Ayrancı İlçe Başkanı Avni Gümüşalan, AK Fırka İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Coştu, İl Genel Sedir Üyesi Abdullah Toker, Karaman İl Ekincilik ve Orman Müdürü Yusuf Şahinbaş, AK Parti Gençlik Kolları, il ve ilçe teşkilatlarının katılımı ile Ayrancı ilçesini musahabe ederek, vatandaşlarla buluştu, esnafı ülfet ederek baskı ve talepleri dinledi.

Şeker ve beraberindeki gök bilimi, Ayrancı İlçe Kaymakamı Fatih Eroğlu’nu ve Ayrancı Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı’yı makamlarında görüşme ederek, ilçenin sorunları için bilgi aldı.

Daha bilahare, Kıraman, Berendi ve Melikli köylerini konuşma fail Şeker ve beraberindeki yıldız bilimi, köylüler ile görüşerek ahbapça etti, dilek ve şikayetleri dinledi.

Şeker Hastalığı, Berendi köy ziyaretinde Ten ve Benzen Kurumu Genel Müdürü ile yaptığı telefon görüşmesinde, küçükbaş etken efsanevi ihracatının açılabileceğini bununla ilişik faaliyet başlatıldığını, antrparantez üreticilerin Cilt ve Benzin Kurumu öncülüğünde itilaf sağlanan ayrımsız kesimhanede küçükbaş efsanevi kesimi yapabileceklerini, bununla ilgili mülk ve ilçe Ekincilik Müdürlüklerince civar dilek alınacağı müjdesini üreticilerle paylaştı.

Share: