Kars’ta defa çalışmaları sürüyor

Kars’ta öğün ve zir bina çalışmaları tamam cevvaliyet devam ediyor.

Kars Şehremaneti Başkanlığı’nca şehir genelinde başlatılan kere çalışmaları şehri yapım alanına çevirirken, uray ekipleri aynı taraftan ast bina çalışmalarını tamamlarken, ayrıksı taraftan da asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Kentin bir nice noktası birlikte düzenlenen icraat ise dikkat çekiyor.

Şehremaneti Başkanlığı’nca ölçülü defa ve kaldırım çalışmalarına KARGAZ, Telekom ve Aras Elektrikte destek veriyor. İlgili kurumlar hatlarını yerey altına alıyor. Yer altına alınan hatların ardından uray kaldırımları yapıyor.

“Kars adeta baştan düz yazı ediliyor”

Kars’ta bu sene belediyenin tehlikeli benzeri çalışma başlattığını rapor eden vatandaşlar, “Bu sene çok fazla düzentileme var. Yollar kazılmış, kaldırımlar mahkûk, ast bina çalışmaları Kars adeta yeniden nesir ediliyor. Belediyenin çalışmaları bizleri kıvançlı ediyor. emeği sabık herkese teşekkür ediyoruz” dediler.

“Devlet hep imkanları seferber etmiş”

Kars’a devletin bilcümle imkanlarının seferber edildiğine özen calip vatandaşlar, “Uray tarihinde ilk kez kurumsal namına hizmet veriyor. Vali/Belediye Başkan vekili yapılan işleri yakından izleme ediyor. Belediye personeli işinin başında, belediye kurumsal kimliğe kavuştu. Nakız böyle olunca şehre de hizmet geldi. Devletin tüm kurumları Kars amacıyla seferber ergin, bizler düzenlenen çalışmalardan memnunuz” diyerek konuştular.

Öte yandan kentte zir yapı ve dip yapı çalışmaları kesintisiz bitmeme ediyor. Kentin hep cadde ve sokaklarına giren uray, kış gelmeden işleri tamamlamayı hedefliyor. – KARS

Share: