Kayserispor, Giresunspor’u bağırsak sahadaki bereketli performansıyla edinim peşinde

Spor Makat Süper Lig’in 4. haftasında 28 Ağustos Münasebet haset Bitexen Giresunspor’u misafir edecek Yukatel Kayserispor’birlikte oyuncular Ramazan Civelek ile Lionel Carole, çöz sahadaki dolgunca oyunlarını sergileyerek sahadan 3 puanla hasrolunmak istediklerini söyledi.

Her iki oyuncu, kulüp tesislerindeki idman öncesi matbuat mensuplarına Giresunspor maçını değerlendirdi.

İyi benzeri hazırlık devresi geçirdiklerini vurgulayan 26 yaşındaki sıhhatli katı Ramazan, takım adına zihayat bire bir oyun ortaya koyduklarını dile getirdi.

Lige bol başlayan takımlar beyninde yer kayran Giresunpor ile it canlı tıpkısı karşılaşmaya çıkacaklarını aktaran Ramazan, “Majör bir karşılaşmaya çıkacağız. Evimizde değme devir dinamik bir takım olduk. Giresunspor de lige iyi başlayan ekiplerden biri. Bu maçı evimizde oynayacağımız amacıyla Giresunspor maçının favorisi olduğumuzu düşünüyorum. Diri ayrımsız oyunumuz var. Bu oyunu sahaya duyurmak ve galibiyetle boşanmak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Sarı-kırmızılı ekibin Fransız sol beki Lionel Carole ise bu hafta çöz sahada oynayacaklarını, Kayseri’deki seçme maçı kazanma arzusunda olduklarını söyledi.

Kayserispor taraftarının önünde oynamanın kendilerine ayrı tıpkısı bati kattığını anlatan Carol, ” Taraftarımızın desteğiyle bereketli oyun oynayıp maçı çekmek amacıyla elimizden gelen seçme şeyi açıklamak istiyoruz.” diyerek konuştu.

Hazırlıklar sürüyor

Yukatel Kayserispor, Bitexen Giresunspor karşılaşmasının hazırlıklarına bitmeme etti.

Kulüp tesislerindeki idman, maharet direktör Çağdaş Atan yönetiminde gerçekleştirildi.

İdmanda oyuncular, istinas ve istasyon çalışmalarının ardından sıkıntılı alanda koşa kermen karşılaşma oynadı.



Share: