Mehmet Ellibeş: “Vatandaşlarımızın umudu tekrar AK Parti’de bulduğunu celi görüyoruz”

DOĞRU Tümen Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “İlçelerimizdeki mecmu düz çalışmalarımızda vatandaşlarımızın umudu yeniden DÜRÜST Tümen’de bulduğunu berrak görüyoruz” dedi.

SELIM Parti Kocaeli’bile yaz aylarında yol düşmedi. İl Başkanı Mehmet Ellibeş; Kocaeli Büyükşehir Şehremini Tahir Büyükakın, milletvekilleri, kaza başkanları, ilçe şehremaneti başkanları, avrat ve deneyimsizlik kolları başkanları, yöneticiler, meclis üyeleri ve mahalle başkanlarıyla kestirmece 250 yabanlık ekiple seçkin hafta iki ilçede tüm vadi himmet yaptıklarını belirtti.

Yaz aylarında çalışmaları aksatmadıklarını belirten Ellibeş, “Gebze ve İzmit’le başlayan bu çalışmamız, Haliç ve Kandıra’yla devam etti. Hep ilçelerimizi tamamlayana kadar bir ekiple sahada olacağız. DOĞRU Tümen, yüzyıllık yayın ve hizmetleri 20 yıla sığdıran, faal bire bir partidir. Birilerinin ülkemize ve milletimize yegâne vaadi çarkıt, 3 ayda ayrımsız hükümet krizi yaşanan, hiçbir verimlilik kaydedemeyen, kayıkçı kavgasının yaşandığı Türkiye benzer. Bugün kurdukları masada birlikte anlaşmayan bu partilerin, geçmişle ait yaptığı güzellemeler ağız ağıza hayalet ürünü ve kurgudur. Vaatleri eski cümle ve kendileri üstelik çarkıt Türkiye siyasetçisi olduğu halde milletimize getirecekleri hiçbir madde bakir olanaksız. Cumhurbaşkanımızın zaman ağır sıklet diplomatlık trafiği yurt dışında birçok Avrupa ülkesinin gündemiyken, Türkiye’nin başarıları konuşulurken tığ iri ve tüvana Türkiye yürüyüşümüze bitmeme yazar, geleceğe bakacağız” dedi.

“Vatandaşların umudu esasen DÜRÜST Parti’de bulduğunu belirtik görüyoruz”

Ellibeş, şöyle bitmeme etti:

“Türkiye, yıldırı belasında serencam 20 yılda kalımlı sefer aldı. Vesayetin, darbeci anlayışın zincirlerini bu 20 yılda fehamet, budun el ele vererek birlikte kırdı. Bölgesinde baştan kortej sahibi oldu, geleceğini zat belirlemeye başladı. Enerjide dışa bağımlılığı yıpratıcı hamleleri atıp, savunma sanayisi yüzde 80 yerli arkaç geldi. Hep bunları yaparken önceliği tamamıyla ulus olan Cumhurbaşkanımız, demincek toptan çaptaki faziletli enflasyon ve hayat pahalılığı karşısında dahi esnafımızı, vatandaşımızı yalnız bırakmadı, bırakmayacaktır. İlçelerimizdeki kül vadi çalışmalarımızda bu yapılanların milletimiz eliyle çokça bol anlaşıldığını, umudu yine YANLIŞSIZ Parti’de bulduğunu yıldızlı görüyoruz. Yaz aylarında, hep milletvekilleri, belediye başkanları, ilçe başkanlarıyla yanlarında olduğumuzu gören vatandaşlarımızdan müspet tepkiler bizleri dahi motive ediyor. Bu güveni yüklenmek için çok çalışmaya bitmeme edeceğiz” – KOCAELİ

Share: