Mehmet Göker: Bu Ülkenin Kaynaklarını Ayrımsız Apaz Rantiye Çeteye Peşkeş Çekmeye Devam Ediyorlar

MUHAMMET FATİH BAŞCI

CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, “Kuintet Çete’ye nida usulüyle verilen ihale miktarı 200 milyar liranın haddinden fazla çok üzerinde. Yani bizleri görmezden gelip ayrımsız avuç rantçı çeteye bu ülkenin kaynaklarını peşkeş çekmeye devam ediyorlar” dedi.

Mehmet Göker, partisinin Burdur Minval kaymakamlık olağanüstü kongresine katıldı. Burkent Cumhuriyet Yaşam Merkezi’nde güzeşte yapılan ve 2 adayın yarıştığı kongrede, CHP Burdur Kalıp İlçe Başkanlığı’na İlyas Divarcı seçildi.

Göker, divan başkanlığını yaptığı kongrede şunları söyledi:

“Gelinen yasakçı itibarıyla bizler evlere giremesek da doğal gaz faturaları giriyor. Maraba mazotuyla, gübresiyle ödüyor; esnafımız RABIT-DÜZEM primiyle ödüyor. ve esnafımıza adsız takanak ötelemesi, geçen hafta bütçede bile geldi, bu hafta değerlendirilecek, kestirmece 2 bilyon euroluk benzeri borç 2043 yılına ötelenebiliyor. Tekrar bütçede ati, Sayıştay raporlarında var; Kentet Çete’ye davet usulüyle sunulan eksiltme miktarı 200 bilyon liranın çok çokça üzerinde. Yani bizleri görmezden gelip bu ülkenin kaynaklarını bir avuç getirimci çeteye peşkeş çekmeye devam ediyorlar.”

Share: