Milli Taekwondocu, antrenmanda dünyaevi teklifi yaptı

Milli Taekwondo’u Yunur Emre Sayan ile Türkan Teke, ringde yeşeren aşklarını yüzük ile taçlandırdılar. Yunus Emre, antrenmanda Türkan’a dünyaevi teklifi yaptı.

Şampiyonların aşkı bu defa ringde yeşerdi. Sayısız kat Türkiye şampiyonu olup, uluslararası arenada madalya kazanan iki sportmen, birbirine umu verdi. Kayseri Melikgazi Belediyespor bünyesinde Taekwondo fail milli sporcu ve çalıştırıcı Yunus Emre Sayan, yıllardır beraber spor yaptığı Türkan Teke’ye gönlünü kaptırdı. Katıldıkları aynı turnuva sonrasında Türkan’a açılmayı başaran ve kalbini açan Yunus Emre Sayan, ailesinin de onayını aldıktan sonraları taze şampiyona evlilik teklifi yaptı. Salonda idman yaparken evlilik teklifi yapmayı kafasına koyan milli sporcu Yunus Emre Sayan, kameraların kayıtta olduğu anda gönlünü kaptırdığı kıza yüzüğü sundu. Alıştırma esnasında sakatlanmış kabil yapıp Türkan’ın dikkatinin dağıldığı anda beline gizlediği yüzüğü çıkaran yunus Emre Sayan, dünyaevi teklifi yaptı. Yunus Emre’nin belinden yüzüğü çıkarıp kendisine dünyaevi teklifi yapmasına çokça şaşıran ve teklifi akseptans fail Türkan Teke’nin dahi şaşkınlığı ve mutluluğu görülmeye değerdi.

Yunus Emre Sayan’ın hem esas-babası hem birlikte hocası olan Çetin Sayan ile Iştiyak Fecir Sayan bile, Yunus Emre ile Türkan’ın mutluluklarına eş adına onları tebrik etti. – KAYSERİ

Share: