Nevşehir’de otel odasında ölmüş mevcut koşa serencam yolculuğuna uğurlandı

Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde kaldıkları otel odasında geberik bulunan kullanılmamış evli koşa, Avcılar’da sonuç yolculuklarına uğurlandı. Çiftten geriye düğünde çekilen bahtiyar fotoğraf ve görüntüler kaldı. Damadın dayısı ise, otel ihmali olduğunu gelecek sürerek, sonuna kadar davacı olduklarını söyledi.

Olay, Nevşehir Ortahisar beldesinde kâin bir otelde meydana gelmişti. Geçtiğimiz Pazar haset düğünden sonra balayı tatili amacıyla mevrut Bahtiyar (27) ve Nasip Deniz Kazı (24), çifti, bilgi alınmama üstüne yapılan kontrolde, kaldıkları odada geberik bulunmuştu. İncelemenin ardından çiftin cenazeleri Avcılar Tahtakale Mahallesindeki ailelerine tasdik edildi. Zeyneb-i Kübra Camisinde gün ortası namazına müteakip cenaze merasimi düzenlendi. Cenaze namazlarına yüzlerce seveni, eskimemiş evli çiftin aileleri katıldı.

Cenaze namazının ardından yeni evli çift gözyaşları içinde Hadımköy Bahçeköy Mezarlığına defnedildi. Çiftten geriye düğünde çekilen mutlu fotoğraf ve görüntüler kaldı.

“Evlerine giremediler,, çeyizlerini açamamışlar, bu acının tarifi namevcut”

Cenaze namazı öncesi mütekellim gelinin dayısı Bülent Edip, “Düğünleri vardı maatteessüf balayı üzere gönderdiğimiz yerden cenazelerini teyit ettiler. Davayı sonuna kadar bitmeme edeceğiz, böyle ihmallerin olmaması için bunu aydınlatacağız. Farklı canlarımız yanmasın, her bölüm gençlerimiz evleniyor bu kabil, dinlence yerlerine gidiyorlar. Acımız çokça büyük, tarif edecek ayrımsız şeyim bulunmayan. Evlerine giremediler, götürdükleri eşyalarını dahi açamamışlar, çeyizlerini açamamışlar, bu acının tarifi yok” dedi.

“24 saat kabilinden tıpkısı zamanda gaza maruz kalmışlar”

Damadın dayısı Büyük Günü Geçmiş ise, “Sapa sağlam giden insanlar otelde akşam rahatsızlanıyorlar. Ambulans çağrılıyor otele, daha çok ne şekilde engelleme ediliyorsa, bunlar tekrardan düşüncesiz dönüyor. Ertesi sabahleyin yahut başka sabaha kadar otel tarafından bunlara ulaşılmıyor. Yani müşterinizin parasız olduğunu görüyorsunuz, âdem zül etmez mi? Bunlar size misafir neyi var neyi namevcut eş aynı kapıyı tıklatır. Hastaneden kafasız geldikten bilahare sebep bunlar taharri edilmedi? Burada iri tıpkı mesele var, yani bu dallar 24 gibi ayrımsız zamanda bu gaza maruz kalmışlar. Burada otelin balaban benzeri ihmali var” şeklinde konuştu. – İSTANBUL

Share: