Nevşehir’de otel odasında ölü mevcut koşa akıbet yolculuğuna uğurlandı

Nevşehir’de otel odasında ölmüş kâin koşa son yolculuğuna uğurlandı

-Çiftten geriye düğünde çekilen bahtiyar fotoğraf ve görüntüler kaldı

İSTANBUL Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde kaldıkları otel odasında ölü bulunan bakir evli çift, Avcılar’da serencam yolculuklarına uğurlandı. Çiftten geriye düğünde çekilen mutlu foto ve görüntüler kaldı. Damadın dayısı ise, otel ihmali olduğunu gelecek sürerek, sonuna büyüklüğünde davacı olduklarını söyledi.

Olay, Nevşehir Ortahisar beldesinde mevcut bir otelde meydana gelmişti. Geçtiğimiz Aksata haset düğünden sonra balayı tatili üzere mevrut Bahtiyar ve Talih Akbaş (24), çifti, marifet alınmama konusunda yapılan kontrolde, kaldıkları odada ölmüş bulunmuştu. İncelemenin arkası sıra çiftin cenazeleri Avcılar Tahtakale Mahallesindeki ailelerine doğrulama edildi. Zeyneb-i Kübra Camisinde öğle vakti namazına müteakip cenaze töreni düzenlendi. Cenaze namazlarına yüzlerce seveni, bakir evli çiftin aileleri katıldı.

Cenaze namazının peşi sıra kullanılmamış evli çift gözyaşları içinde Hadımköy Bahçeköy Mezarlığına defnedildi. Çiftten geriye düğünde çekilen mutlu fotoğraf ve görüntüler kaldı.

“Evlerine giremediler,, çeyizlerini açamamışlar, bu acının tarifi yok”

Cenaze namazı öncesi mütekellim gelinin dayısı Bülent Yazar, “Düğünleri vardı maalesef balayı için gönderdiğimiz yerden cenazelerini teyit ettiler. Davayı sonuna kadar bitmeme edeceğiz, hakeza ihmallerin olmaması için bunu aydınlatacağız. Ayrıksı canlarımız yanmasın, değme bölüm gençlerimiz evleniyor bu kadar, tatil yerlerine gidiyorlar. Acımız çok balaban, tarif edecek ayrımsız şeyim namevcut. Evlerine giremediler, götürdükleri eşyalarını birlikte açamamışlar, çeyizlerini açamamışlar, bu acının tarifi yok” dedi.

“24 saat kabil tıpkı zamanda gaza maruz kalmışlar”

Damadın dayısı Mürtefi Bayat ise, “Sapa akva revan insanlar otelde akşam ezanı rahatsızlanıyorlar. Cankurtaran çağrılıyor otele, imdi hangi şekilde engelleme ediliyorsa, bunlar tekrardan düşüncesiz dönüyor. Ertesi sabahleyin veya özge sabaha büyüklüğünde otel yoluyla bunlara ulaşılmıyor. Yani müşterinizin züğürt olduğunu görüyorsunuz, herif zül etmez mi? Bunlar size mihman neyi var neyi bulunmayan âdem bir kapıyı tıklatır. Hastaneden hoşgörüsüz geldikten sonraları hastalık bunlar kontrol edilmedi? Burada büyük tıpkı iş var, yani bu torunlar 24 üzere bir zamanda bu gaza maruz kalmışlar. Burada otelin şişman tıpkı ihmali var” şeklinde konuştu.

Share: