TDP İstanbul İl Başkanlığına Avukat Eren Bingöl getirildi

TDP İstanbul İl Başkanlığına Avukat Aziz Bingöl getirildi

İSTANBUL – Türkiye Değişim Partisi İstanbul İl Başkanlığına Avukat Eren Bingöl atandı. Görevi devralan Bingöl, ” Bu görevi ülkemiz ve milletimiz üzere kullanacağım ve sıkmadığımız halk, çalmadığımız husus, kucaklaşmadığımız kimse kalmayacak” dedi.

TDP İstanbul İl Başkanlığı görevine Avukat Ermiş Bingöl getirildi. TDP Umumi Komutan Yardımcısı Haluk Şaban Gürbüz, TDP İstanbul İl Başkanlığında Bingöl’e görklü olsun dileklerinde bulunarak görevi kendisine ikram etti.

Tebriklerin ardından basın açıklamasında mevcut TDP İstanbul İl Başkanı Ermiş Bingöl, “Zaman itibariyle MYK üyelerimiz ve genel başkanımız vasıtasıyla şahsıma salıverme edilen İstanbul İl Başkanlığı görevini üstlenmekten haysiyet duyuyorum. Bu görevi ülkemiz ve milletimiz amacıyla kullanacağım ve sıkmadığımız el, çalmadığımız kapı, kucaklaşmadığımız kimse kalmayacak. Anlı Şanlı olmasını istek ederim. Bizler herkesin istediği tahavvül üzere değişim istiyoruz. Hukukun üstünlüğünün sağlandığı, gündeş demokrasinin olduğu tıpkı ülkede yaşayacağımıza inancımız birlik” şeklinde konuştu.

Share: