Tepebaşı güvenliği inikat yeniledi

Tepebaşı Belediyesi ile TÜRK-İŞ’e sadık GÜVENLİK-İŞ arasında imzalanan şişko hizmet akdi ile şehremaneti güvenlik görevlilerinin şartları iyileştirilirken Komutan Ataç, “Biz temas zaman emeğin yanındayız” diye niteleyerek konuştu.

Tepebaşı Belediyesi’nde görev özne güvenlik görevlileri, TÜRK-İŞ’e merbut GÜVENLİK-İŞ (Düzenlilik ve Savunma İşçileri Sendikası) ile imzalanan şişman iş sözleşmesiyle henüz iyi iş şartlarına kavuştu. Tepebaşı Uray Meclis Salonu’nda planlı imza törenine Tepebaşı Belediye Reisi Dt. Ahmet Ataç’ın yanında Tepebaşı Uray başbuğ yardımcıları, sedir üyeleri, GÜVENLİK-İŞ Umumi Başkanı Ömer Çağırıcı, Sendika Başbuğ Yardımcıları Ahmet Durcuk, GÜVENLİK-İŞ Eskişehir Mıntıka Başkanı Engin Uçar ile sendika temsilcileri ve düzenlilik görevlileri katıldı.

” Herhangi Bir antlaşma emeğin yanındayız”

İmza töreninde ayrımsız enformasyon fail Komutan Ataç, sözleşmenin aynalı olmasını temenni ederken, “Bu benzeri başarıdır, yıllardır beraberinde çalışıyoruz ve bugünlere kadar gelişim arkadaşlarımızın emeğini koruyarak geldik. Bu düşüncelerimiz sürecek, biz her ahit emeğin yanındayız. Şişko hareket sözleşmelerimizde iyice çalışmalar yaptık, Türkiye’ye kat sayı diyebiliriz. Ülkemizde kilolu tıpkı dönemden geçiyoruz, böylesini hatırlamıyorum. Eski dönemde iktisadi krizler bile oldu amma bu büyüklüğünde hissedilmemişti. Mecmu imkanlarımızı zorlayarak pir şartlar oluşturduğumuzu düşünüyorum. Cemi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Sunu ufak bir olumsuzluk yaşamadan sözleşmemizi imzalıyoruz. Antant içeriğinde ücretlerde ve sosyal haklarda önemli artışların yanı sıra, gelişim güvencesini birlikte barındırıyor. Kesim çerçevesinde bildirme düşük sevap matlup personel 8 bin 256,24 TL aylık matlup. Maaşlar Ortalama yüzde 71,51 oranında artırıldı. Tatlıca olmasını diliyor ve teşekkürname ediyorum” diye konuştu.

“Meslektaşlarımız memnun oldu”

GÜVENLİK-İŞ Umumi Başkanı Ömer Çağırıcı ise “Sözleşmemizin hayırlara açkı olmasını diliyorum. Arkadaşlarımızın umumi kanaati, şişko hareket sözleşmesinden memnunlar. Bu süreçte sendika kendisine tıpkı köprüyüz ve güzel ilişkilerimiz var. Bu para şişkinliği döneminde verilebilecek sunma bereketli sözleşmelerden biri oldu. Bundan çevre meslektaşlarım adına Tepebaşı Belediyesi’ne teşekkürlerimi sunuyorum, berceste olmasını diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Başbuğ Ataç ve Çağırıcı, dolgun gelişim sözleşmesine imza attı. – ESKİŞEHİR

Share: