Yardım konvoyu Elbistan üzere yola bundan sonra

Düzce Ticaret ve Endüstri Odası organizasyonu ile hazırlanan 2 yunak aşındırmak yapmaya uygun dil, 1 mütenevvi arkalama malzemelerinin bulunduğu tır, 3 adet birlikte muhtelif yardım malzemelerinin meydan aldığı açar oluşmak amacıyla mecmu 6 araç açar Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesine gezmek amacıyla yola artık.

Yer Sarsıntısı yardım konvoyu ile birlikte Düzce Ticaret ve Uran Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, Umumi Heyet Başbuğ Yardımcısı Cemal Vurgu, Umumi Heyet Üyeleri Dilek Felek, Ercan Coşkun ile beraber hareket etti.

Konvoyun hareketi sırasında açıklamalarda kâin Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık; “Bugün burada odamızın organizasyonunda 2’si yemek üretim ara bulucu ve 3’ü yardım malzemelerinden oluşan 5 komütatör ile yine türlü arkalama malzemelerinden oluşan 1 tırımızla birlikte Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesine akilane debi edeceğiz. Divan Başkanımız, Umumi Heyet Üyelerimiz, Sedir Üyelerimiz ve bu organizasyonu hazırlamamızda emeği geçen üyelerimiz ile tedbir sürecinde görev düz düzentileme arkadaşlarımıza teşekkürname ediyoruz. Yardımlar devam etmeli. Biz da bu yardımları bölgeye ulaştırdıktan bilahare baştan çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Düzce Tecim ve Uran Odası yerine felaketlerde yaşamlarını yitiren vatandaşlarımızı Allah’tan yağmur, yaralılara evgin şifalar diliyoruz. Tamam milletimize eski olsun. – DÜZCE

Share: