Zevalsiz Ersoy yer çalışmalarına cevvaliyet kesmeden bitmeme ediyor

Tahminî benzeri ay önceki Ulusalcı Cereyan Partisi Umumi Başkanı Ululuk Bahçeli eliyle yeniden partisine davet edilen Ulusalcı Debi Partisi (MHP) Kayseri Saylav Baki Ersoy, kayran çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Saylav seçilmesinin ardından halkla bağırsak içe olması ve daim göz uğrunda bulunması sebebiyle el aracılığıyla beğeni toplayan Baki Ersoy, TBMM’nin tatile girmesi ile seçme bölgesine dönerek, beraberindeki tümen yöneticileri ile gelişigüzel basılmadık arazi, çalınmadık başlık bırakmıyor. Ersoy, yaptığı ziyaretlerle üstelik Kayserililerin takdirini topluyor.

Ersoy, toplumsal medya paylaşımlarından yapılan analize göre sonuç aynı aylık süreçte 4 taziyet ve tutkun ziyareti, 14 bölüt müteveccih ziyaretler, 3 açılış/ konser, 16 tümen çalışmaları, 16 dernek, 7 kat ziyareti, 4 konferans, protokol, kabul resmi ve 5 spor faaliyetine katıldı.

Ersoy, bunların birlikte Sarıoğlan’da konser ve umum ziyareti, Yahyalı’da taziyet ve el ziyareti, Develi’de muhtarlar, pazarcı esnaf ve halk ile ahbapça, Özvatan’da geleneksel bal festivali, ayak topu turnuvası, çiftçiler ve halk ile kavuşma, Hacılar’da Birlik ve Kardeşlik Gecesi Organizasyonu, Talas’ta Avrupa Türk Federasyonu yöneticileri ile ahbapça, Karahıdır Köyü 2. Geleneksel Pilav ve Uzvi Domates Şenliği’ne katılım sağladı ve benzeri zamanda Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın ziyaretine Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı ve Umumi Heyet ile görüşme ederek güdücü odalarının dava ve taleplerini iletti.

Gittiği ilçelerde muhtarlar, STK’lar ve halkla sık sık arkadaşça yazar enformasyon yapma imkanı bulan Zevalsiz Ersoy, vatandaşın sorunları ve taleplerini dinleyerek sedir çalışmaları amacıyla civar düzentileme yapıp, vatandaşa sorunlarının çözülmesi noktasında lüzumlu çalışmaları yapacağının taahhüdünü verdi. – KAYSERİ

Share: