13 almanak sır perdesinde yeni evolüsyon! Söz Boğa cinayeti DNA testiyle çözülecek

Denizli’den Muğla’nın Menteşe ilçesine inşaatlarda gitmek için gelen ve 2009 yılında ortadan kaybolan Bayram Kele’un eşi İmran Kele ve oğlu Aşkın Boğa, Denizli Cumhuriyet Altını Savcılığı’na müracaat ederek dosyanın gene açılmasını istedi. Ağustos ayında Kortej Boğa’un Reze ilçesi Yeşilyurt Mahallesi’nde çalıştığı inşaatlarda hassas kibirli köpekler ile taharri çalışması yapıldı.

CİNAYETİ TELEVİZYON PROGRAMINDA İTİRAF ETTİLER

Özel ayrımsız göstergeç kanalında cinayeti itiraf eden Keziban Turhan, eşi Veysel Turhan ve Keziban Turhan’ın kardeşi Kemal Biçe gözaltına alındı. Keziban Turhan ve kardeşi, Küçümseme Kele’u öldürdükten sonra attıkları Muğla’nın Menteşe ilçesi Kozağaç Mahallesi Hasankuyusu mevkiindeki dere yatağında kayran gösterdi.

KADAVRA KÖPEĞİYLE YAPILAN ÇALIŞMALARDAN SERENCAM ÇIKMADI

Dere süresince ayrıntılı müddet yapılan taharri çalışmasında Menteşe İlçe Cingöz Komutanlığı ekipleri bölgede güvenlik önlemi alırken, Jandarma Görüngü Yeri İnceleme ekipleri ile kadavra köpeği Insanoğlu ile çevrede kontrol çalışmasına katıldı. Yapılan aramada çalışmasında benzeri sonuca ulaşılamadı.

KİMSESİZ MEZARLIĞINA GÖMÜLDÜĞÜ İDDİA EDİLİYOR

Bölgede yaşayan tıpkısı yurttaş vasıtasıyla 2018-2019 yılında Söz Tosun’un gömüldüğü öne sürülen noktada adam kafatası, kemikler ve ayakkabı bulunduğu, bulunan kemiklerin kimsesizler mezarlığına gömüldüğü argüman edildi.

DNA TESTİ SONUCU ORTAYA ÇIKARACAK

3 yıl geçmiş kimsesizler mezarlığına gömülen kemikler üstünde DNA testi yapılacağı ve Bayram Boğa’a ilişik olup olmadığının belirleneceği öğrenildi.

Share: