Alelade başladı, nazik düşündü ve başardı

Erzurum tor takımlarından Palandökenspor’üstelik antrenörlüğe başlayan ve gücük süre içerisinde gösterdiği muvaffakiyet ile Türk futbolunda adından saraka ettiren Erzurum’lu tendürüst teknik adam Ihtiyaç çağlayan Ankaraspor’un ustalık direktörlüğüne getirildi.

Genç yaşta mektep çocuğu kendisine oynadığı futbolu çoğaltmak zorunda mütezayit ve çalıştırıcı olarak ayak topu camiasında uzunluk göstermeye müteharrik Kesat çağlayan Erzurum acemi kulüplerinden Palandökenspor’de başladığı serüvende çalışkanlığı ve başarılı olmasının meyvelerini almaya başladı. B. B Erzurumspor (3. kütle, 2.lig ve 1.küme şampiyonlukları ), Boluspor, Trabzon Hekimoğlu FK, Altay sk ve Pendikspor (2.tabur şampiyonu) kulüplerinde yardımcı antrenörlük eden Ademiyet Çağlar imdi 2. ligde Erzurumlu bir teknik adam kendisine boy gösterecek. Liyakatli zihayat teknikçi artık yardımcı antrenör yerine değil teknik yönetmen kendisine Ankaraspor’un başında olacak.

Önümüzdeki hafta başlama takanak olan 2. lig müsabakaları öncesi ustalık direktörü ile yollarını ayıran Ankaraspor’dahi pakt Başkanı Mehmet Sakıncasız Katipoğlu, hoca arayışlarında Yokluk Edvar’dahi değişmeyen kıldı. Batıkent tesislerinde düzenlenen imza töreninde mütekellim Ankaraspor Kulüp başkanı Mehmet Güvenli Katipoğlu; “Yokluk hocamla gitmek bizim üzere çalım verici. Henüz öncede takip ettiğim kudretli bire bir hocamız. Adem hocamızın Allahın izni ile muvaffakiyetli olacağına kadem kadar eminim. Osman Özköylü hocama dahi müsade ettiği için antrparantez teşekkürname ederim. Ankarasporumuz üzere esaslı uğurlu olsun İnşallah” dedi.

Ankaraspor’un bakir beceri direktörü Adem Çağlar ise “Sayın Başkanımız beni aradığı antlaşma Pendikspor’birlikte Osman Özköylü hocamızın canlı namına yardımcısıydım, Osman hocam başkanımız ile görüşmem için müsade etti. Başkanımız ile tıpkı araya geldikten bilahare, tecrübesi, duruşu, hataya açılım, samimiyeti ve bana olan inancını anlaşılan etmesi sonucunda düşün birliğine varıp bu yolu beraber volta kararı aldık. Allah’ın izni ile Muttasıl demeden çalışıp Ankarasporumuzu müstahak olduğu yerlere taşımaya çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

Bu arada zaman ile göreve başlayan Erzurum’lu maharet yönetmen Ademiyet Çağlar’ın apotr antrenörlüğünü ise yeniden benzeri Erzurum’lu olan İsa Atik Palandöken yapacak. – ERZURUM

Share: