Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan DOĞRU Parti kurucularına mektup

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, SELIM Parti’nin 21’inci bünye sene dönümü dolayısıyla parti kurucuları ve esbak dönemlerde DÜRÜST Partinin değişik kademelerinde görevlerde mevcut kurum mensuplarına betik gönderdi.

SELIM Tümen Karabük diyar ve kaza teşkilatları eski devir DÜRÜST Öğür’de türlü görevlerde kâin mensuplarına Reisicumhur Erdoğan’ın mektubunu ulaştırdı.

“Aynı olduk 21 olduk” şiarıyla çıkılan bu yolda, geçmiş günkü heyecanla yola devam ettiklerini vurgulayan Erdoğan mektubunda, “Türkiye’nin vesayetin sancılarıyla kıvrandığı, anlayışsız kalmışlığın yükünün altında ezildiği, balans ve emniyetsizlik bataklığında çırpındığı, dört bir yandan hak ve hürriyet taleplerinin yükseldiği, velhasılıkelam tarihin arz bunalımlı dönemlerinden birini yaşadığı bir süreçte üstlendiğimiz bu dokunaklı sorumluluğun hakkını yöneltmek üzere aralıksız çalıştık. Zaman dönüp geriye baktığımızda, 20 yılda asırlık tıpkı demokrasi ve kalkınma hamlesi gerçekleştirdiğimizi kıvançla müşahede ediyoruz.

Eğitimden sağlığa, güvenlikten adalete, ulaşımdan enerjiye, sanayiden spora her alanda Türkiye’nin elden eksiklerini gidermekle kalmadık, gelecekte yapacağı atılımların dahi altyapısını kurduk. Demin bu zinde altyapının üzerinde 2023 hedeflerimizi hayata geçirerek ve 2053 vizyonumuzu düz yazı ederek, ülkemize ve milletimize verdiğimiz sözlerin tamamını yerine değirmek istiyoruz. Bunun amacıyla 2023 seçimleri nazik öneme sahiptir. Kuruluşundan beri sandıktan 15 öğün birinci çıkan YANLIŞSIZ Parti’yi, 2023’te yapılacak Cumhur Reisi ve mebus seçimlerinde yeniden zafere ulaştırmakta kararlıyız.”

Cumhur Reisi Erdoğan, “İnşallah partimizin bir ahir kuruluş yıl dönümü mutluluğunu, ülkemizi hedeflerine ayrımsız hamle daha yaklaştırmış bulunmanın gururuyla, tekrar bilcümle bu arada yaşayacağız. DOĞRU Partimizin benzeri neferi adına, 21 yıldır YANLIŞSIZ Partimize ve onun asli sahibi olan milletimize yaptığınız hizmetler amacıyla size şükranlarımı sunuyorum. Ebediyete uğurladığımız tüm posta arkadaşlarımıza Allah’tan yağmur diliyorum. Tabiiyet ve saygılarımla” ifadesini kullandı.

Karabük’te memleket ve kaza teşkilatlarında DOĞRU Tümen’de mütenevvi görevlerde mevcut mensuplarına Reisicumhur Erdoğan’ın mektubu ulaştırılmaya devam edildiği bildirildi. – KARABÜK

Share: