Fenerbahçe, sezona bomba gibi giren Valencia’ya 1+1 almanak kullanılmamış inikat öneri etti

Süper Lig’in önceki 3 haftasında, çıktığı herhangi bir maçta rakip filelere 2’şer gol atan Fenerbahçe’nin golcüsü Enner Valencia’nın 4 temel faktör dikkat çekiyor.

Spor Arena’dahi düz düzlük habere bakarak, 32 yaşındaki forvetin kariyerinde ikinci baharını yaşamasındaki sunma mefret hareketli, teknik direktör Jorge Jesus’un sezon başında kendisiyle yaptığı hususi görüşme… Güzeşte zaman İsmail Kartal’la yıldızı barışmayan ve son 6 maçta 26 dakikanın üstünde eşkal şansı bulamayan Valencia, Jesus’un, “Sana güveniyorum” sözüyle bambaşka bir havaya girdi.

JESUS, KIEV MAÇINDA KAÇIRDIĞI PENALTI SONRASI ARKASINDA DURDU

Jesus’un Üreteç Kiev karşısında kaçırdığı penaltıdan sonra namına eş çıkıp Slovacko maçında kaptanlık vermesi Valencia’nın özgüvenini henüz bile artırdı. Kaptanlığını yaptığı Ekvador Milli Takımı ile 2022 Acun Kupası’na katılacak olması Valencia’nın gestalt grafiğini doruğa çıkaran aynı başka umde. Ekip maçlarında Hollanda, Şimendifer ve Senegal’e alın savaş edecek olan Valencia, ihtimal dahi kariyerindeki serencam Acun Kupası’nda mebzul takat sınırı göstererek tarihte sulu bırakmayı hedefliyor.

1+1 YILLIK KONVANSIYON TEKLİF EDİLECEK

Enner Valencia’nın başarısındaki değişik etken da eşi Sharon Escobar ve 4 çocuğuyla İstanbul’birlikte yakaladıkları mutluluk. Gerek kendisi gerekse eşi, rastgele fırsatta tarihi ve turistik yerlerini gezdikleri kenti çokça seviyor. Fenerbahçe yönetiminin kendisiyle 1+1 almanak bakir uyuşma imzalamak üzere görüşmelere başlaması bile Enner Valencia’nın motivasyonunu artırdı.

Share: