Komutan Büyükkılıç, Melikgazi muhtarları ile buluştu

Kayseri Büyükşehir Şehremini Dr. Memduh Büyükkılıç, mahalle muhtarlarıyla kıymetlendirme ve enformasyon toplantısına Melikgazi ile devam etti. Melikgazi ilçesinde fariza yapan 58 mahalle muhtarıyla buluşan Başbuğ Büyükkılıç, “Biz aynı aileyiz, biz bire bir ekibiz” dedi.

İlçe başkanları ve muhtarlarla, yapılan yatırımları değerlendirmeye ve yapılacak hizmetlerle dayalı talepleri yerinde dinlemeye özel ehemmiyet veren Büyükşehir Belediye Reisi Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri’nin nüfus bakımından bildirme şişman ilçesi olan Melikgazi’dahi mahalle muhtarları ile buluştu.

Anadolu Harikalar Diyarı içerisinde mevcut Harikalar Düğün ve Şölen Salonu’nda gerçekleşen toplantıya Komutan Büyükkılıç’ın yanı sıra, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Genel Sekreter Yardımcıları Hamdi Elcuman, Ulvi Hasdal ile daire başkanları çekicilik yetkilileri ve 58 muhtar katıldı. Başbuğ Büyükkılıç, toplantıda mahalle muhtarlarının temenni ve önerilerini hem kayıtlı kendisine hem de sözlü namına dinledi.

Burada muhtarlara seslenen Başkan Büyükkılıç, “Hem muhtarlarımızla gelişigüzel olalım, onları dinleyelim, hem bile hakeza domuzuna tıpkısı ortamı birlikte paylaşalım. Buralar sizlerin, bizler sizlere müstahak olma yönünde gayret gösteriyoruz” dedi.

Büyükkılıç, geceleyin, devir demeden çalışmaya bitmeme ettiklerini belirterek, “Biz aynı ev anlayışı içerisinde lüzumlu şehremaneti başkanlarımızla, gerek muhtarlarımızla, gerekse faaliyet arkadaşlarımızla yeryüzü ücra kademedeki kardeşimizden, en yakımızda olanına büyüklüğünde birbirimize karşı üstünlüğümüz olmadığının şuurunda ve bilincindeyiz. ‘İnsanların hayırlısı insanlara hizmetkar olandır’ sözünün farkındayız. O feraset içerisinde birlikte geceleyin demeden, devir demeden koşturuyoruz. Yaptıklarımız var, yapacaklarımız var” diye niteleyerek konuştu.

Birlik, muadele mesajı bile veren Başkan Büyükkılıç, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Mahallelerimizi bile ilçelerimizi birlikte hepsini bağrımıza basarak, Büyükşehir, kaymakamlık ve mahalleler bağlamında ayırmadan, dayanışarak çalışmaları sürdürmekteyiz. İnşallah Mevla’m, kamer meydanda Türk bayrağımızın altında birliğimizi, beraberliğimizi, dayanışmamızı, devletimize, vatanımıza, milletimize cemaat çıkma ve dünyanın gururu olan, mazlum insanların sesi olan Sayın Cumhurbaşkanımızın dahi defa arkadaşı olarak gayret gösteriyoruz. Bugüne büyüklüğünde muhtarlarımız bizi anlayışla karşıladılar, seçme ahit yanımızda yer aldılar. Biz onları kavşak beyi olarak görüyoruz. Sizler mahallenize hizmet istiyorsunuz. Değme şeyden ilk sizlere yeniden teşekkür ediyorum. İnşallah mümkün olduğu kadar hepinizi dinlemeye çalışacağız. Vaktimiz bile yarar, şartlarımız de amelî.”

Başkan Büyükkılıç, yerelde ve Ankara bazında aynı madde yapılacaksa bu iradenin yapacağına ilgi çekerek, “Siz zeki, seçilmiş, takdir edilmiş, o bölgenin önde olan canlarısınız. Muhtarlarımız kendisine, dostlarımız namına, gerek yerelde gerekse Ankara bazında gine benzeri molekül yapılacaksa bu irade yapacak ve inşallah bu ülkeyi, bu şehri, bu mahalleyi arz domuzuna şekliyle geleceğe döşemek üzere hız gösterecek. Tığ kendimizi, anlatmaya, rapor etmeye, hizmetlerimizle buluşturmaya geldik. Bunu de önemsiyoruz. Biz benzeri aileyiz, biz aynı ekibiz. Olayı hakeza göreceğiz. Hepinize ayrı ayrı uz geldiniz diyor, teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Melikgazi Belediye Reisi Mustafa Palancıoğlu ise Başkan Büyükkılıç’a teşekkürname ederek, “Altın başkanımıza davetinden âlem teşekkür ediyorum. Hakikaten tıpkısı araya akmak koskocaman. Cenab-ı Cenabıhak birliğimizi sürekli etsin. Ayrımsız arada bakım etmeyi felek etsin. Sayın başkanımız görmüş geçirmiş tabi, yılların şehremini, siyasetçisi. Seçkin ant birliği, beraberliği isteklendirme fail destekleri olmuştur. Bu birlikte Kayseri’yi ön plana çıkartan yeryüzü mehabetli değerdir. Sizler görüyorsunuz, ayrımlı şehirlere gidince Kayseri’nin kıymetini anlıyoruz” şeklinde konuştu. – KAYSERİ

Share: