KUR’AN KURSU ÖĞRENCİLERİ YARIŞTI

Burdur’da İl Müftülüğü bünyesinde açılan yaz Kur’an kurslarında yetişek gören öğrenciler ortada dini bilgiler yarışması yapıldı.

Burdur İl Müftülüğü Deneyimsizlik Koordinatörlüğü marifetiyle planlı dini bilgiler yarışması Soylu Fazıl Kısakürek Konuşma Salonu’nda yapıldı. Yarışmaya İl Müftüsü Enver Türkmen, Müftü Yardımcısı Fatıma Ekiz, Milli Eğitim Bilimi Yazıhane Müdürü İsmail Hakikat Polat ile yaz Kur’an kurslarına katılan öğrenciler ve aileleri katıldı.

Yarışma sonucunda Minval Özeren Kur’an kursu öğrencisi Esame Karı Kamer bir numara, Burkent Camii öğrencisi Ahi Kayı ikinci, Kent Camii öğrencisi Nurullah Tuna ise üçüncü oldu. Yarışmada bir numara olan öğrenciye velespit, ikinciye tablet elektronik beyin ve üçüncüye çokbilmiş saat ödül edildi. Antrparantez yarışmaya katılan öğrencilere mal ödülü de verildi. İl Müftüsü Enver Türkmen, yaz kurslarına bu sene kestirmece 4 bin öğrencinin katıldığını belirtti. Türkmen, İlk misil bu yıl leyli yaz Kur’an kursu yaptık, kızlar ve erkekler için. İnşallah seneye henüz domuzuna hizmetler yapacağız sizlerle bu arada. Bu yıl camilerimiz çocuklarla şenlendi. Camide yavru sesi vatanımızın neşesi oldu dedi.



Share: