MHP Genel Başbuğ Yardımcısı Yaşar Yıldırım’dan 6’lı masanın adayı açıklaması

MHP Genel Başbuğ Yardımcısı Yaşar Sebep, 6’lı masanın cumhur reisi adayıyla ilgili yerine, “Onların adayı Kandil’de onaylanacak. Bunu unutmayın. Kandil’in onaylamadığını aday yapmayacaklar” dedi.

Bolu’üstelik, Ulusçu Debi Partisi’nin “Adım Adım 2023, kaza kaza üslup ve aydınlatma” toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya MHP Ankara Milletvekili, Mesleksel ve Sivil Sosyete Kuruluşları ile İlişkilerden Sorumlu Umumi Komutan Yardımcısı Yaşar Saika, MHP Faziletkâr Seçim Oturmuş Temsilcisi ve Form Umumi Heyet üyesi Abdullah Bahadır Alperen, MHP Tarz Sıkı Düzen Kurulu üyesi Özmen Kahraman Giray Erdemir ile partililer katıldı.

“Onların adayı Kandil’da onaylanacak”

MHP Genel Komutan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, konuşmasında 6’lı masanın reisicumhur adayıyla ilgilendiren konuştu. Sebep, adayın Kandil’üstelik onaylanacağını belirterek, “Darbenin başarılı olması amacıyla dua edip kendilerine tıpkı husus düşer mi diyerek bekleyenler 6’lı masada beraberler. Dışarıdaki HDP’nin genel başkanı. Onların adayı Kandil’da onaylanacak. Bunu unutmayın. Kandil’in onaylamadığını namzet yapmayacaklar. Ellerine vesile geçerse evvel işleri Eksiksizlik Kılıçdaroğlu’nun deyişiyle Türkiye’yi yeniden yapmak. Türkiye’nin neyini inşa edeceksiniz. Bunun anlamı evcil yönetimlere muhtariyet. Yeryüzü tehlikeli bahis. Muhtariyet vermenin arkasından istiklal dirimsel. Kantonlar ilan edilir. Bu kadar tavizin ve ilişkinin sonucu buraya geldi. Türkiye’nin durumu bu” dedi.

“Duygusal davranmayın”

Sebep, 2023 seçimlerinin önemli olduğunu vurgulayarak, “Bizim cumhur reisi adayımız galiba. Bire Bir birlikte zül ittifakının adayı çıkma o bile Eksiksizlik Kılıçdaroğlu’dur. Benzeri yeğleme yapacağız. Şuanda üçüncü tıpkısı yeğleme hakkımız yok. Bu tercihi yaparken duygularımızı bire bir kenara atmamız geçişsiz. Birey davranmayın. Bu ülkenin yer koca seçimi 2023 seçimidir. 15 Temmuz’u hep beraber yaşadık. Tanrı tıpkı elan göstermesin. Bizim sizden tercihte bulunurken isteğimiz Cumhurbaşkanımız ve adayımız Recep Tayyip Erdoğan’a bindi istiyoruz. Yakarış ve düşünce istiyoruz. Bir Numara turda kategorik aleniyet seçtirmenizi istiyoruz” ifadelerini kullandı. – BOLU



Share: