Seyahatsever Projesiyle gençler Afyonkarahisar’ı keşfediyorlar

Toyluk ve Spor Bakanlığı marifetiyle hayata geçirilen ‘Seyahatsever’ projesi ile Afyonkarahisar’da ücretsiz konaklamanın keyfini çıkaran gençler kenti doyasıya geziyor.

Özellikle Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesinde bulunan Frig Vadisi ve Ayazini kasabasını gezen gençler, bir nice tarihi ve kültürel yeri üstelik ülfet ediyor. Kültürel ve tarihi güzellikleriyle 3 bin yıllık tarihi geçmişi kâin Afyonkarahisar ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Toyluk ve Spor Bakanlığı marifetiyle talih genelinde hayata geçirilen ‘Seyahatsever’ projesi ile gençler, Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne mecbur KYK yurtlarında 5 ahit boyunca ücretsiz bire bir şekilde konaklayabiliyor. Hayata geçirilen Seyahatsever projesi yardımıyla bugüne kadar Afyonkarahisar’da 261 zihayat konakladı. Gençlerin, yaz aylarını gezerek ve kültürel mirası tanımaları için hayata geçirilen proje 1 Ilkgüz tarihine kadar devam edecek.

‘Seyahatsever’ projesinin koskocaman ve güzelce olduğunu tamlayan gençler; Deneyimsizlik ve Spor Bakanlığı ve Afyonkarahisar’daki elverişsiz çalışanlarına teşekkürname ederek, “Afyonkarahisar’ın tarihini keşfetmemiz proje ile gerçekleşti. Bakanlığımız 5 zaman boyunca KYK’larda ücretsiz ayrımsız şekilde bize konaklama imkanı sağladı. Koskocaman ve anlamlı ayrımsız proje hem yurtlarımızda ücretsiz tıpkısı şekilde kalabiliyor hem üstelik Afyonkarahisar’ın kültürel yerlerini geziyoruz. Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Aşure Ayı Kasapoğlu’na ve Afyonkarahisar’daki yurt çalışanlarına teşekkür ederiz” ifadelerinde bulundu. – AFYONKARAHİSAR

Share: