Başbuğ Pekmezci alkışlarla karşılandı

Bayburt Belediyesinde 2023 yılının ilk divan toplantısı olan familya ayı gösterişsiz meclis toplantısı Şehremini Hükmü Pekmezci başkanlığında meclis üyelerinin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Toplantı öncesi Uray Meclis Üyeleri SONAR Araştırı Şirketi tarafından yapılan sormaca çalışmasında 51 İl Belediye Başkanı içerisinde çalışmaları arz çok beğenilen 4. Belediye Reisi seçilen Başkan Hükmü Pekmezci’yi ayakta alkışlayarak karşıladılar.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantıda gündeme geçilmeden ilk Komutan Pekmezci yaptığı konuşmada, “2023 yılının ilk divan toplantısının hayırlara dil olması temennisinde bulunarak yıpranmamış yılın Bayburt’a, Türkiye’ye, Türk milletine ve Türk İslam Dünyası’na hayırlar getirmesini diliyorum. Bayburt Belediyesi olarak kazandığımız mecmu başarılar grup namına hepimizin ve cümle belediye personelinin başarısıdır. Bu düşünceli davranışınızdan hava hepinize teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Şehremaneti Başkan Yardımcısı ve Divan Üyesi Süreyya Türkmenli ise meclis hesabına saraka alarak Başbuğ Pekmezci’yi ikinci kere sıkışık yeryüzü başarılı dördüncü belediye reisi seçilmesinden periferi kutlama ederek, bu başarısından belde bahtiyarlık duyduklarını söyledi ve başarılarının devamını diledi.

Daha sonra gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Maddelerin sırasıyla görüşülerek karar bağlanmasının ardından derinti sona erdi.

Toplantı sonrası Başbuğ Pekmezci meclis üyelerine evvel güruh olması vesilesi ile Türk bayrağı rozeti ödül etti. – BAYBURT

Share: