Binlerce gönül Akkonak’ta filmi keyfi yaşadı

Denizli’de, Merkezefendi Belediyesi tarafından planlı ‘Açık Gelgel Sinema Geceleri’, bu sefer Akkonak Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Binlerce kişinin katıldığı etkinlikte Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Sizlerle bir arada atılmak bizlere şişman aynı erke, cümbüş ve mutluluk veriyor. Bizi boydak bırakmadığınız için teşekkürname ederim” dedi.

Merkezefendi Belediyesi ekin ve hanek faaliyetleri çerçevesinde ‘Açık Çekicilik Beyaz Perde Geceleri’ düzenlemeye bitmeme ediyor. Daha ilk Karaman Mahallesi’nde gerçekleştirilen aktiflik bu kez Akkonak Mahallesi’nde yapıldı. Sinemaseverlerin okkalı bent gösterdiği programda Yönetmenliğini Selçuk Aydemir’in yaptığı, Ahmet Duraç, Hedef Cemcir, Rasim Öztekin, Barış Talih, Devrim Meydan ve Erdal Boğa kadar isimlerin alım çalım aldığı ‘Düğün Cemiyet 2’ filmi beyaz zehir perdeye yansıtıldı.

Aileleriyle alay malay yıldızlı çekicilik sinemasını izlemek üzere Hacı Hasan Yüce Kömürcüoğlu Ortaokulu bahçesini dolduran Merkezefendililere, nostalji atmosfer yaratılması hesabına patlamış mısır ve gazoz ikramında bile bulunuldu. Etkinlik alanına kurulan dev ekranda sinemanın arz güzel filmlerini nostaljik tıpkı ortamda strateji şansını bulan vatandaşlara Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan bile haremlik etti.

“Halkımızın okkalı katılımı bizleri mutlu ediyor”

Nostaljik benzeri ortamda mahalleliyle film takip keyfi yaşadıklarını belirten Merkezefendi Şehremini Şeniz Doğan, “Sizlerle aynı arada kalkışmak bizlere büyük benzeri erke, cümbüş ve mutluluk veriyor. Bugün burada bizi bekâr bırakmadığınız üzere teşekkür ederim. Bu güzelce yaz akşamında bütün birlikte sevinçli sunturlu bire bir ayakyolu geçireceğiz. Evire Çevire projelerle karşınıza çıkmaya bitmeme ediyoruz. Önceden mahallelerimizde dörtköşe beyaz perde günleri ve geceleri olurdu. Bu geleneği ilçemizde bitmeme ettirmek istiyoruz. Mahalle halkını kaynaştırmak ve bizler ile birlikte benzeri arada olmasını seçmek yerine bu etkinliğimizi gerçekleştiriyoruz. Merkezefendili hemşerilerimize katılımlarından yağlık teşekkürname ediyorum” ifadelerini kullandı. – DENİZLİ

Share: