Cumhurbaşkanını kazanmak amacıyla 6 çocuğuyla Fransa’dan geldi

Cumhurbaşkanını koymak için 6 çocuğuyla Fransa’dan geldi

MUĞLA – Şişko açım töreni için Muğla’ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı yakından görebilmek için 6 çocuğuyla Fransa’dan gelen Anisa Tokyürek; “Erdoğan, haddinden fazla adil bir hükümdar. Onu yakından görebilmek için geldik” dedi.

Reisicumhur Recep Tayyip Erdoğan, afiyet, eğitim, ulaşım kabilinden tamamlanan yatırımların şişman açılışını yapmak üzere Muğla’ya geldi. Menteşe ilçesi Atatürk Bulvarı Adliye Sarayı beraberinde hazırlanan miting alanında ise hazırlıklar tamamlanırken, Cumhur Reisi Recep Tayyip Erdoğan’ı yakından görebilmek için saatler öncesinden meydana gelen vatandaşlar, soğuğa aldırmadan meydanları doldurdu.

Soğuğa aldırış etmeden meydana mevrut 6 çocuklu Tokyürek ailesi ise Cumhur Reisi Erdoğan’ı yakından görebilmek üzere Fransa’dan geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı çok sevdiklerini anlatım ağabey cet Ulvi Tokyürek; “Erdoğa’nı çok seviyoruz ve yakından örtmek üzere geldik” dedi.

Erdoğan’ın acun lideri oldğunu ifade eden anne Anisa Tokyürek ise “Reisicumhur Recep Tayyip Erdoğan çok adaletli ve merhametli bire bir halife. Onu yakından soldurmak istedik” dedi.

Share: