Dursunbey ve Adalar Belediyelerine milyonluk envestisman

SELIM Fırka Balıkesir Mebus Pakize Mutlu Aydemir, Balıkesir’in sorunlarını çözme noktasında şehremaneti başkanlarıyla gelişigüzel benzeri kol müzakere gerçekleştirdi.

Mebus Aydemir, Dursunbey Belediye Reisi Ramazan Bahçavan ve Adalar Şehremini Süleyman Aksoy ile Ankara’üstelik Balıkesir’e envestisman ve bindi üzere görüşmelerde bulundu.

Dursunbey Şehremini Ramazan Bahçavan ve Adalar Şehremini Süleyman Aksoy ile birlikte tıpkı dizi musahabe gerçekleştiren Saylav Aydemir, ziyaretin ilk günü Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcıları Veysel Tiryaki ve Nihat Pakdil’i, Gençlik Spor Icra Vekili Yardımcısı Hak İhsan Hissedar ve Hars Turizm Nazır Yardımcısı Özgül Özkan Ağır ‘u konuşma etti.

İçişleri Bakanı Soylu’yla görüştü

Balıkesir’in kaymakamlık belediye başkanlarıyla alay malay icra vekili yardımcılarıyla görüşen Saylav Aydemir, yapılan ziyaretlerin olumlu geçtiğinin altını çizdi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu özel adına konuşma fail Aydemir Dursunbey ve Adalar İlçesindeki bakanlığa dayalı hizmetlerin ilçelerde en üst seviyeye taşınması adına zaruri çalışmalar hakkında görüştü. Görüşmelerin gayet güzelce olduğunu belirten Mebus Aydemir, “Eksiği olan kaza kalmayacak, yatırımlar büyük, adalet edilen ayar üzere durmak yok” dedi.

“Taleplerimiz müspet karşılandı”

Bugüne kadar Balıkesir ve Balıkesirli amacıyla müteharrik Milletvekili Aydemir, “Balıkesirlinin ve Balıkesir’in rahat üzere fasılasız çalışmaya devam edeceğiz. Herhangi Bir alandaki ihtiyacın karşılanması üzere eksikleri gidermeye çalışacağız. Tığ ihtiyaçlarımızı dile getirdik bakanlıklarımız da iyi olsunlar biz varız dediler, talepleriniz kelle tacımız şeklinde kıymet verdiler” şeklinde konuştu.

“Dursunbey ve Adalar’üstelik akarsu sorunu kalmayacak”

Yaptığı gelişigüzel görüşmeden olumlu fiyat alarak dönen Mebus Aydemir, akıbet adına Dursunbey ve Adalar Uray Başkanları ile Heybet Su İşleri Umumi Müdürü Lütfü Akçay’ı görüşme etti. Ziyarette ilçelerde yaşanan eksikliklerin tamamlanması hesabına görüşmelerini özne Aydemir iki ilçede birlikte yaşanan akarsu işlerine dair problemlerin sonuç bulacağı ve haddinden fazla elan gür hizmet sağlanması namına hizmet ve yatırım sözüyle ayrıldı. – BALIKESİR

Share: