Mardinli doktor kendine özgü saç stiliyle kortlarda vuraç sallıyor

KENDINE ÖZGÜ saç stiliyle Mardinli Dr. Mustafa Keleşoğlu, lisanslı sportmen kendisine çıktığı kortlarda “madalya” hedefiyle raket sallıyor.

İzmir Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olan ve Nusaybin Cesamet Hastanesinde biyokimya uzmanı kendisine görev fail Keleşoğlu, doğa, müzakere ve spor alanlarında üstelik icraat yapıyor.

Kovid-19 salgını dönemindeki yersiz zamanlarında ilişki duyduğu teniste kendini geliştirip lisans düz Keleşoğlu, lehçe turnuvalara katılmaya başladı.

Bu sene ikincisi düzenlenen Dert Dağı Tenis Turnuvası’nda 3 karşılaşma kazanan Keleşoğlu, takım birincisi oldu.

“Saçımı görünce ‘çok dolgunca oynuyorum’ diye niteleyerek düşünüyorlar”

Keleşoğlu, AA muhabirine, katıldığı turnuvalarda saç stili ve ağır ezgi oyun tarzıyla adlı tenisçi Dustin Brown’a benzetildiğini söyledi.

Aynı zamanda gür ayrımsız alan topu izleyicisi olduğunu vurgulayan Keleşoğlu, şöyle konuştu:

“Müstevli döneminde yapacak bire bir molekül aradım. Bu kadar sevdiğim aynı sporu ‘neden yapmayayım’ dedim. Ibret alarak tenise başladım. Giderek kendimi daha çok geliştirip lisans çıkararak böyle turnuvalara katılmaya başladım. Turnuvalara katıldığımda insanlar saçımı görünce ‘çokça ferah oynuyorum’ diye düşünüyorlar. Sonraları bir numara sette oyunumu görünce dağılıyorlar. Saç modelim dikkat kurumlu. İnşallah ahir turnuvalarda oyunumla gündeme geleceğim.”

Keleşoğlu, Ağrı’de sabık sene ilk kez katıldığı tenis turnuvasında on paralık galip gelemediğini fakat bu yılki turnuvada çıktığı 3 maçı birlikte kazanmaktan bahtiyarlık duyduğunu anlattı.

“Bezginlik ve stres alaşağı etmek için tenis oynuyorum”

Teniste henüz muvaffakiyetli kalkışmak amacıyla haddinden fazla çalışacağını nâkil Keleşoğlu, şunları kaydetti:

“Tenis alelacayip aynı spor, halı sahadaki kabil 14 dirilik bulmaya ister bulunmayan. Bu haddinden fazla şişman tıpkısı kazanım. Antrparantez tıpkısı cidar bulduğunuzda kendinizle üstelik oynayabiliyorsunuz. Hem bedii hem üstelik vücudun seçkin tarafını çalıştırıyor. Elan evvel tenis oynamayanalar ‘yapamam’ demesinler. Ortalama 18-24 ders aldıklarında alan topu oynama düzeyine geleceklerdir. Kesinlikle hep hobi namına tenis oynamalıdır. Ego biyokimya uzmanıyım ama okazyon buldukça mesleğimizin yorgunluğunu ve stres kovmak amacıyla tenis oynuyorum.”



Share: